Elodia a fost găsită…

Posted: 29 Mai 2008 in Uncategorized
Etichete:, , ,

…într-un cimitir.
Iar ne minte OoTV-ul!

Salutări!
Laur E.

Anunțuri
Comentarii
 1. nico spune:

  asta-i tare…ma plictiseste deja….

 2. daniela spune:

  cu atatia infractori care vin la otv in veci nu se va afla adevarul,…si mai ales cu unii ca Petrica si Barata.Rusine lor.Pacat ca avem si specimene ca ei in Romania care incurajeaza criminalitatea si hotia.

 3. super man spune:

  DD ai sa faci si cancer Dumnezeu te pedepseste pt noptile care le iei la oameni.

 4. oana spune:

  nu s-a incheiat povestea asta cu elodia??ne apuca 2050 cu aceeasi poveste obosita!!ce m-am saturat OTV-ul asta!!nu il desfinteaza nimeni?oriunde ma uit de stiri,dau de Elodia asta care nici nu stiu cine e da sigur n-am sa-i uit numele de curind!

 5. anonim spune:

  Daca nu va place nu va uitati criticati un post sa va aflati in treaba. Iti place te uiti nu …nu. (ca se uita la otv numai inapoiatzii mintali este altceva ) numai bine

 6. Marginean Haralambie spune:

  De ce ministrul justitiei nu intrevine in cazul Elodiei? Presedintele Basescu si prim Ministru de ce accepta ca ca imaginea Justitiei si a MIRA sa fie patata.
  Daca este de vina Cioca , arestat si dus la Jilava. Idem şi Tolea sau complici?
  Daca justitia ar fi corecta ar da saptaminal cite un extras / informare asupra rezolvarii cazului Elodia, in limita admisa de lege, ca sa nu pericleteze buna desfasurare a anchetei. Nu se cade sa stam ca fraieri in fata la OTV ptr. supazitii, care redactorii OTV incearca sa adune informatii despre caz ptr. ai ajuta si ei NIMIC. Daca aceasta este justitia romana si Politia Romana atunci afilierea la ” Mama Rusie”. Politia nu poate interveni corect, deoarece vin alte „sarcini” de executat. Ce face oare presedintele Basescu , cum vecheaya asupra respectarii legilor din Romania. Daca a picat coalitia politica, a picat oare si bunul respect fata de tara- ce raspunderi inafara de politica mai are oare_

 7. ioana spune:

  Chiar numai avem autoritati competente in ROMANIA de lasa OTV-ul sa isi bata joc de o tara intreaga ,sau ii lasa sa isi faca reclama pe seama unor oameni certati cu legea.Nu inteleg cum pot sta autoritatile asa de pasive,oare se poate intimpla asa ceva intr-o alta tara pe globul acesta? asta nu este o televiziune pentru U E rusine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s