Dotări opţionale!

Posted: 4 Mai 2008 in Aiurea
Etichete:, , , ,

Libertatea ne povesteşte AICI despre maşina în care Nicolas Sarkozy s-a plimbat prin Bucureşti, e vorba de Mercedes S 600 L Guard. Modelul menţionat este de cel mai multe ori pus la dispoziţia demnitarilor la evenimente politice ( pe stradă nu am văzut acest model ). Maşină poate fi blindată ( se poate opta pentru această dotare ), cântăreşte aproape cât 4 Loganuri ( 4 tone ), are cameră pentru mers înapoi iar scaunele din faţă au şi funcţii de masaj.

Articolul per total este bun, dar cu mici diferenţe de cifre. Mă refer la preţul luxosului automobil, preţ ce NU variază de la 200.000 la 400.000 de euro, ci de la 123.900 euro la 455.818 euro ( vezi pozele de mai jos făcute de mine la SIAB 2oo7 ) ; capacitatea motorului este de 5513 centimetri cubi si dezlănţuie 380 de kW, transformaţi în cai putere fix 517.

N-am să spun că maşina este dotată cu telefon , sistem de climatizare de nota 10, că frânarea este perfectă, pentru că este evident la un aşa preţ nu poţi să nu incluzi, ci doar că rata lunară pentru un model S 600 L Guard este de 7,062 de euro lunar, avansul fiind de 116.949 euro, ca are un consum MIXT de 14,8 litri / 100Km, o cutie automată in 5 trepte si un motor in 12/V si ca geamurile au o grosime de 10cm. Toate astea se aplica pentru modelul blindat!

Pozele de mai jos sunt facute de mine la SIAB 2007

Salutări!
Laur E.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s