Dupa Costel, vine Linda!

Posted: 17 Martie 2008 in Music
Etichete:, , , , , ,

Dupa ce a castigat ” Hijos de Babel” in Spania al nostru „Pavarotti” nea Costel Busuioc, o prezentam pe Linda Teodosiu, o frumoasa blonda de 16 ani nascuta in Germania, la Koln dintr-un tip roman ( saxofonist ) si o tipa din Koln. A fost aleasa dintre cei 30.000 de participanti la „Deutschland Sucht Den Superstar”, Megastarul de la germani.
Ziarele germane scriu despre Linda ca are o voce fantastica; Cantaretul Dieter Bohlen ( duo-ul de la Modern Talking; cu siguranta fara el, nu am fii fredonat melodii celebre ca : „Rock My Life”,”You’re My Heart, You’re My Soul”, „I Can Lose My Heart Tonight”, „Midnight Lady” ) in calitate de membru al juriului este de parere ca in cazul ei este vorba de un diamant inca neslefuit.
Pe mine m-a impresionat cu vocea ei, felul cum se exprima atunci cand ea canta. A reusit sa se califice in a 6-a editie a concursului interpretand melodia Christinei Aguilera – „Oh, mother ” .


Am sa revin in curand cu amanunte 🙂 Pana atunci, da-ti un search pe YouTube cu numele ei pentru celalte prestatii.

Cheers!
Laur E.

Anunțuri
Comentarii
  1. […] Stuff College People Like wrote an interesting post today onHere’s a quick excerpt Dupa ce a castigat ” Hijos de Babel” in Spania al nostru “Pavarotti” nea Costel Busuioc, o prezentam pe Linda Teodosiu, o frumoasa blonda de 16 ani nascuta in Germania, la Koln dintr-un tip roman ( saxofonist ) si o tipa din Koln. A fost aleasa dintre cei 30.000 de participanti la “Deutschland Sucht Den Superstar”, Megastarul de la germani. Ziarele germane scriu despre Linda ca are o voce fantastica; Cantaretul Dieter Bohlen ( duo-ul de la Modern Talking; cu siguranta fara el, nu am fii fredonat melodii celebre ca : “Rock My Life”,”You’re My Heart, You’re My Soul”, “I Can Lose My Heart Tonight”, “Midnight Lady” ) in calitate de membru al juriului este de parere ca in cazul ei este vorba de un diamant inca neslefuit. Pe mine m-a impresionat cu vocea ei, felul cum se exprima atunci cand ea canta. A […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s